Stokholmgym, trainen in de mooiste sportschool van Dordrecht!

yoga sport voor meiden

Sporten is gezond, wat je leeftijd ook is. Toch wil je als jonge meid niet alleen maar tussen de middelbare dames staan tijdens het sporten. Jij zoekt een leuke sport voor jonge vrouwen, waar je niet alleen gezond bezig bent maar ook nog plezier aan beleeft. Gelukkig zijn er veel soorten sporten voor meiden. Om je op weg te helpen zetten we een aantal leuke sporten voor meiden voor je op een rijtje.

1. Suppen: op het water de stad verkennen

Wil je tijdens het sporten de stad verkennen en ook nog lekker van het zonnetje genieten? Dan is suppen de ideale sport voor jou. Je hebt tijdens het suppen vaak niet eens door dat je echt aan het sporten bent. En dat terwijl je toch echt allerlei spieren aan het trainen bent. Ook is het suppen goed voor je balans en coördinatie én helpt het stress te verminderen. Bovendien is suppen een sport die je uitstekend gezellig samen met je vriendinnen kunt doen. Ga onder begeleiding van een professionele personal trainer in Dordrecht het water op en laat je verrassen door deze sport.

sup les in dordrecht

2. Cardioboxing: fitness en boksen in één

Een toffe manier om aan je spierkracht en conditie te werken is cardioboxing. Tijdens deze sport voor meiden worden fitnessoefeningen gecombineerd met elementen uit vechtsporten, zoals boksen. Deze combinatie zorgt dat je tijdens cardioboxing je hele lichaam traint. De lessen zijn uitdagend en kunnen gevolgd worden op elk niveau. Tijdens de les worden fitnessoefeningen aangevuld met technieken uit het boksen. En dat allemaal met motiverende muziek, waardoor de uiteindelijke routine zelfs wel wat wegheeft van dansen. 

Cardio boxen

3. Yoga: verschillende soorten yoga om uit te kiezen

Yoga is een enorm populaire sport. Er zijn veel verschillende soorten yoga om uit te kiezen, waardoor deze sport ook erg geschikt is voor meiden. Je kiest zelf of jij behoefte hebt aan een ontspannend lesje Mindful Yoga of dat een actieve sessie Vinyasa Yoga beter bij je past. Je kunt er zelfs voor kiezen om Hormoon Yoga te volgen. Deze yoga sessie speciaal voor vrouwen helpt je bij het in balans brengen van je hormonen. Zo kan deze sport voor meiden je niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel ondersteunen.

verschil ashtanga yoga en vinyasa yoga

Ontdek de sporten voor meiden die bij je passen

Bij Stokholm Gym vinden we het erg belangrijk dat jij de sport vindt die bij je past. We bieden diverse leuke sporten voor meiden aan en we willen je graag zelf laten ervaren welke sport het beste bij jou past. Schrijf je daarom in voor een gratis proefles of neem contact met ons op voor meer informatie.

Close
About