Hiit training op een unieke locatie in Dordrecht

HIIT, oftewel High Intensity Interval Training, is een training waarbij je in een korte tijdsduur een intensieve inspanning levert. Deze trainingsvorm is ideaal wanneer je in zo min mogelijk tijd, zoveel mogelijk wilt bereiken. Bij Stokholm Gym train je in een bijzondere ambiance, want onze sportschool in hartje Dordrecht is gevestigd in het authentieke pakhuis Stokholm. Ons team staat voor je klaar om je te helpen bij het behalen van jouw sportieve doelen!

Wat is een HIIT workout?

 

 

Tijdens een HIIT workout wissel je intensieve oefeningen die je hartslag flink omhoog brengen af met een minder intensieve oefening of eventjes rust. De groepsles duurt een uur, waarin je flink wat calorieën verbrandt en werkt aan je conditie. HIIT training is een interval training waar je fitter van wordt, je bloedwaarden van verbeteren, de conditie van je hart, bloedvaten en longen van vooruit gaan en waar je van af kunt vallen. Het grote voordeel van HIIT is dat je op zijn minst dezelfde gezondheidseffecten bereikt als met andere trainingsvormen, zoals personal training in Dordrecht, maar dan in een korter tijdsbestek.

Zware training voor ieder niveau

 

HIIT is een zware training omdat je veel van je lichaam vraagt. Grote krachtinspanning wissel je af met een paar seconden of minuten rust of een minder intensieve oefening. Doordat HIIT zo zwaar is, is de prikkel voor je lichaam zwaarder om zich na afloop van de training te verbeteren. Een HIIT workout maakt je fitter en gezonder en je verbrandt meer calorieën tot maar liefst twee uur na de training. De oefeningen zijn aan te passen naar je eigen niveau, waardoor deze vorm van trainen voor iedereen geschikt is. Of je nu alleen eens per week een HIIT training wilt volgen omdat je door tijdgebrek niet vaker kunt sporten, of als je op zoek bent naar een extra groepsles voor naast je individuele krachttraining: HIIT is een uitstekende keuze.

Recensies

Gratis proefles HIIT

 

Wil jij sporten op een unieke locatie en met persoonlijke aandacht? Dan is Stokholm Gym de plek voor jou. Ervaar zelf wat onze sportschool in Dordrecht jou te bieden heeft door je aan te melden voor een gratis proefles. Lessen reserveren, lidmaatschappen en rittenkaarten aanschaffen doe je eenvoudig via onze website of met de Stokholm Gym app. Download direct de app voor het actuele lesrooster, een overzicht van jouw geboekte lessen, toegang tot onze online community en jouw persoonlijke uitdagingen en activiteitenkalender. Neem bij vragen contact op zodat wij je verder kunnen helpen.

Download de app

Makkelijk lessen reserveren en lidmaatschappen of rittenkaarten aanschaffen. Via onze app heb je toegang tot:

  • Je lesrooster
  • Je geboekte lessen
  • Onze online community
  • Persoonlijke uitdagingen
  • Activiteitenkalender

     

Close
About