Onze diensten

Bij Stokholm Gym helpen wij jou op alle mogelijke manieren. Zo staan we op elk moment voor je klaar om je te helpen met het opstellen van het juiste dieet voor jouw behoefte. Onze fysiotherapeuten helpen je te revalideren bij een blessure, terwijl onze masseuses voor je klaarstaan na een intensieve training voor optimaal herstel. 

Op het gebied van sport en fitness ben je bij ons aan het juiste adres. Een nulmeting is de beste manier om jouw startpunt met sporten vast te stellen om vanuit daar met de sport die bij jou past toe te werken naar jouw persoonlijke doelen. Is alleen sporten niks voor jou? Niet getreurd, met onze groepslessen en bedrijfsfitness is samen sporten nog nooit zo leuk geweest!

Nulmeting

Een nulmeting is het moment om erachter te komen waar je het meeste baat bij hebt en hier helpen we je graag bij. Sport effectiever én effiecienter.

DSC07947

Fysiotherapie

Bij Stokholm Gym zijn diverse gecertificeerde (sport)fysiotherapeuten werkzaam die jou helpen herstellen van blessures of ter preventie.

Fysiotherapie van stokholm gym

Diëtetiek

Bij Stokholm Gym zijn diverse gecertificeerde gewichtsconsulenten werkzaam die jou graag helpen met alles op het gebied van voeding en gezondheid.

DSC07977

Groepslessen

Sport je liever met anderen? Bij Stokholm Gym bieden we een breed scala aan groepslessen aan! Draai een proefles mee en ervaar zelf de Stokholm Gym!

IMG_2686

Massages

Massages zijn ontspannend en helpen bij herstel- en preventie van blessures. Bij Stokholm Gym werken we met erkende masseurs.

Massage bij stokholm gym

Bedrijfsfitness

Samen met collega’s tot het uiterste gaan. Goed voor de teamspirit en de vitaliteit! Bij Stokholm Gym kun je met je bedrijf terecht voor diverse sporten!

DSC07872

Senioren gym

Ook voor senioren is Stokholm Gym dé unieke locatie in Dordrecht om te komen sporten. Draai een proefles mee en ervaar zelf de Stokholm Gym!

IMG_1651

Personal training

Bij Stokholm Gym werken professionele personal trainers uit Dordrecht die jou helpen met het behalen van je doelen. Plan een gratis intake en ervaar Stokholm Gym!

DSC07562
Close
About