Bootcamps op een unieke locatie in Dordrecht

Tijdens een les bootcamp in Dordrecht ga je in groepsverband in de buitenlucht een uitdagende training aan. De training is gebaseerd op de manier waarop Amerikaanse soldaten getraind worden in het leger. Bij Stokholm Gym staat plezier in bewegen voorop. Onze deskundige trainers zorgen voor een uitdagende work-out waarbij je in teamverband alle obstakels die op je pad komen overwint en iedere training werkt aan je conditie, uithoudingsvermogen en krachtopbouw.

Cardio en spierversterkende oefeningen in de buitenlicht

 

Je werkt aan conditie en kracht tijdens deze bootcamptraining in Dordrecht. De oefeningen zijn explosief en focussen zich op het hele lichaam. Of je nu beginner of gevorderde sporter bent, man of vrouw, jong of oud, bootcamp in Dordrecht is er voor iedereen. Over het algemeen worden de lessen in de buitenlucht gegeven maar afhankelijk van de weersomstandigheden kan er gekozen worden voor een binnentraining. Naast bootcamplessen verzorgen we ook personal training in Dordrecht of kun je zelf aan de slag in de sportschool.

Voordelen van bootcampen in Dordrecht

 

Wanneer jij je inschrijft voor een bootcamples bij Stokholm Gym profiteer je van vele voordelen. Je traint in groepsverband, waardoor je nieuwe mensen leert kennen of op een uitdagende manier kunt sporten met je vrienden. De wisselende trainingen en locaties zorgen ervoor dat geen enkele les hetzelfde is. Je wordt op een positieve manier gestimuleerd en gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen. Zo word je snel fit en behaal je jouw doelen, of je nu wilt afvallen of sterker wilt worden. Onze bootcamp in Dordrecht daagt je ook mentaal uit: de trainer zorgt ervoor dat jij je 100% geeft.

Recensies

Optie: bootcamp kinderfeestje

 

Stokholm Gym is veel meer dan een sportschool! We zijn onder andere een geschikte plek om een kinderfeestje te vieren. Sporten is goed voor kinderen, en door een kinderfeestje in de sportschool te geven, laat je jouw kinderen en hun vriendjes een nieuwe manier van sporten kennen. Een bootcamp kinderfeestje is dus een uitstekend idee voor een sportief verjaardagsfeestje. Tijdens deze middag vol sportieve uitdagingen leren jij en je vrienden en vriendinnen stoere oefeningen en de juiste technieken. Jullie moedigen elkaar aan om alles te geven tijdens het rennen, springen en klimmen. Na een goede warming-up is het tijd voor het zware werk!

Bootcamp bij Stokholm Gym

 

Voor een uitdagende bootcamp les in Dordrecht centrum ben je van harte welkom bij Stokholm Gym. Om zeker te weten dat bootcampen bij Stokholm Gym de ideale work-out voor jou is, kun je eerst een gratis proefles volgen. Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer weten over de mogelijkheden voor een bootcamp kinderfeestje? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder bij het vinden van de juiste les.

Download de app

Makkelijk lessen reserveren en lidmaatschappen of rittenkaarten aanschaffen. Via onze app heb je toegang tot:

  • Je lesrooster
  • Je geboekte lessen
  • Onze online community
  • Persoonlijke uitdagingen
  • Activiteitenkalender

     

Close
About