Sportfysiotherapie op een unieke locatie in Dordrecht

Fysiotherapie helpt je verder als je last hebt van een blessure, of wanneer je deze juist wilt voorkomen. De fysiotherapeut helpt je om beter te bewegen, je lichaam beter te laten functioneren en zo pijn te verminderen of voorkomen. Hierdoor kun jij optimaal bewegen en hou je jouw lichaam zo fit mogelijk. De fysiotherapeut in Dordrecht kijkt altijd naar jouw persoonlijke situatie en biedt zorg gericht op het doel dat jij wilt behalen.

IMG_2480

Fysiotherapie in Dordrecht bij Stockholm Gym

 

Jouw lichaam verdient de beste behandeling. Om klachtenvrij te kunnen sporten, kan het nodig zijn om een bezoek te brengen aan de fysiotherapeut. Bij onze sportschool in Dordrecht kun je voor fysiotherapie terecht bij John de Vlaming en Erwin Pruysen. Beiden hebben veel kennis van knie-, schouder-, en heupblessures en zijn specialist op het gebied van beweging. De fysiotherapeut helpt je bij het behandelen van klachten, maar ook bij het voorkomen van (ergere) klachten.

Sportfysiotherapie in Dordrecht

Betere sportprestaties met (sport)fysiotherapie

 

Tijdens het sporten kunnen er blessures ontstaan, bijvoorbeeld door een foutieve houding of overbelasting. Sportfysiotherapie in Dordrecht kan jou helpen door de klachten te behandelen en jouw kennis te vergroten. De sportgerichte aanpak helpt sporters die een topprestatie willen neerzetten en zich hier goed op willen voorbereiden. Ben jij bijvoorbeeld van plan om volgend jaar een marathon te lopen? Dan kan de sportfysio je begeleiden tijdens jouw trainingstraject. Sportfysiotherapie kan ook ingezet worden als revalidatie na een operatie, zoals een meniscusingreep, operatie aan de voorste kruisband of een andere operatie. Zo ben jij weer snel op de been na een blessure en bouw je verantwoord jouw conditie en kracht weer op.

 

Ook een sportmassage bevordert het herstel van je lichaam. Deze massagevorm verbetert de doorbloeding van de spieren. Afvalstoffen worden hierdoor sneller afgevoerd, wat blessures door overbelasting van de spieren voorkomt. De sportmassage is vrij stevig en is hierdoor minder geschikt vlak voor of na een grote inspanning.

Recensies

Manuele therapie in Dordrecht

 

Een manueel therapeut gebruikt zijn of haar handen om de oorzaak van jouw klachten op te sporen en te genezen. De behandelvorm kenmerkt zich door gespecialiseerd onderzoek dat zich richt op de gewrichten van je lichaam, waarbij veel technieken die uitgevoerd worden gebruikmaken van de handen. Dit is dan ook het grootste verschil met fysiotherapie. Klachten wij behandelen tijdens manuele therapie in Dordrecht zijn onder andere hoofd- en nekpijn, heupklachten, rugklachten, kaakklachten en schouderklachten.

Fysiotherapie Dordrecht
Manuele therapie Dordrecht

Afspraak maken voor fysiotherapie bij Stokholm Gym

 

Heb jij last van fysieke klachten of wil jij weten hoe je blessures kunt voorkomen? Bij Stokholm Gym kun je terecht voor (sport)fysiotherapie in Dordrecht op maat. Plan direct een intakegesprek in met een van onze ervaren fysiotherapeuren!

 

Plan je intakegesprek

Vul ons formulier hieronder in voor een intakegesprek.  Download de app

  Makkelijk lessen reserveren en lidmaatschappen of rittenkaarten aanschaffen. Via onze app heb je toegang tot:

  • Je lesrooster
  • Je geboekte lessen
  • Onze online community
  • Persoonlijke uitdagingen
  • Activiteitenkalender

       

  Close
  About