Suppen in Dordrecht

Stokholm Gym in Dordrecht is dé plek waar avontuur en beweging samenkomen. Ook op de warmere dagen is het leuk om iets actiefs te doen! Zeker als dit in de buitenlucht kan. Ben je dus op zoek naar een unieke manier om de prachtige omgeving van Dordrecht te verkennen én hou jij van gezelligheid en een uitdaging op het water? Dan is suppen in Dordrecht precies wat je zoekt!

suppen in Dordrecht

Ontdek Dordrecht tijdens het suppen vanaf het water 

Suppen, ook wel bekend als Stand-Up Paddleboarding, is dé manier om jezelf onder te dompelen in de schoonheid van de binnenstad van Dordrecht. Onze professionele instructeurs staan klaar om je tijdens het suppen in Dordrecht te begeleiden terwijl je over het water glijdt en geniet van de natuur om je heen.

Het effect van suppen

Suppen in Dordrecht biedt talloze voordelen, zowel fysiek als mentaal. Van het versterken van je kernspieren tot het verbeteren van je balans en coördinatie, deze activiteit heeft het allemaal. Bovendien is suppen een geweldige manier om stress te verminderen terwijl je geniet van de rustgevende geluiden van kabbelend water en zingende vogels..

suppen in de binnenstad van dordrecht

Suppen in Dordrecht: voor wie en wanneer?

 

Of je nu met je familie, vrienden of collega’s op pad wilt, suppen in Dordrecht is geschikt voor iedereen. Het is een geweldige activiteit voor een ontspannen dagje uit, een teambuilding bedrijfsuitje of gewoon een gezellige activiteit met je dierbaren. Ontdek wie er het meest stabiel staat en wie zijn talent misschien ergens anders ligt. Hoe dan ook geniet je van een gezellig en sportief dagje uit met de mensen om je heen. 

De juiste SUP-techniek: tips voor op het water

 

 1. Balans is key: Begin met je knieën licht gebogen en je voeten parallel op het board. Houd je gewicht gelijkmatig verdeeld om stabiliteit te behouden.
 2. Correct paddelen: Houd het peddelblad onder een hoek en duw het water naar achteren. Wissel regelmatig van kant om recht te blijven en vermoeidheid te verminderen.
 3. Ontspan je lichaam: Houd je rug recht en ontspan je schouders. Laat je heupen meebewegen met de beweging van het water.

Veiligheid eerst: hoe niet te vallen tijdens het suppen

Suppen in de Dordtse binnenstad is leuk, maar het is ook belangrijk om veilig te blijven. Volg deze stappen om droog te blijven:

 • Draag altijd een reddingsvest, vooral als je nieuw bent in suppen.
 • Begin op rustig water en vermijd sterke stromingen of drukke vaargebieden.
 • Als je uit balans raakt, ga dan op je knieën zitten om je stabiliteit te herstellen.
overons
sup les in dordrecht

Plan je sup avontuur in Dordrecht!

Bij Stokholm Gym in Dordrecht staan we klaar om je suppen in Dordrecht ervaring onvergetelijk te maken. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, wij bieden de perfecte omgeving en begeleiding. Aarzel niet langer en ontdek Dordrecht vanaf een compleet nieuwe hoek.  

Neem deel aan onze SUP-lessen – en het beste is, het is niet alleen voor leden! Of je nu een ervaren peddelaar bent of nog nooit op een SUP-board hebt gestaan, iedereen is welkom om deel te nemen aan deze spannende en verfrissende ervaring. Word lid of koop een rittenkaartje van slechts 15 euro! Boek vandaag nog je SUP-sessie en ervaar zelf waarom suppen in Dordrecht zo geliefd is. Naast suppen in Dordrecht kun je je bij Stokholm Gym ook inschrijven voor groepslessen, bootcamp, HIT of personal training in Dordrecht!

Beschikbare lessen

 • Woensdag: 19:00 tot 20:00 uur
 • Zaterdagochtend: 09:00 tot 10:00 uur
 • Zondagochtend: 09:30 tot 10:30 uur

Dus waar wacht je nog op? Grijp deze kans om Dordrecht op een unieke manier te verkennen en jezelf uit te dagen met een geweldige workout op het water. Neem gerust contact met ons op voor extra informatie!

Download de app

Makkelijk lessen reserveren en lidmaatschappen of rittenkaarten aanschaffen. Via onze app heb je toegang tot:

 • Je lesrooster
 • Je geboekte lessen
 • Onze online community
 • Persoonlijke uitdagingen
 • Activiteitenkalender

     

Planning van de SUP-lessen

Close
About