Massages

Stokholm Gym is meer dan alleen een sportschool. Ook voor een massage in Dordrecht ben je bij onze gym in Dordrecht aan het juiste adres vanwege onze samenwerking met Stepstones Massage. Onze gym is gevestigd in pakhuis Stokholm waardoor er een bijzondere sfeer hangt in de sportschool. Kom eerst lekker sporten en sluit af met een ontspannende massage of boek een losse (sport) massage op nog geen 50 meter afstand van Stokholm Gym.

Manuele therapie Dordrecht

Massage in Dordrecht centrum

 

Je doet hard je best om gezond te blijven. Je sport, eet gezond en doet misschien wel aan mindfullness. Een massage hoort ook in dit rijtje thuis en is zeker geen luxe of iets dat alleen topsporters regelmatig boeken. Een massage heeft vele voordelen voor de gezondheid en verbetert zelfs de weerstand. De hoeveelheid witte bloedcellen is verhoogd na een massage. Deze bloedcellen helpen bij het bestrijden van infecties en virussen.

 

Daarnaast helpt een massage je om zowel lichamelijk als geestelijk te ontspannen. De zachte aanrakingen bevorderen de aanmaak van feel good hormonen serotonine en oxytocine. Tijdens de massage in Dordrecht kun je zorgen of stress van je af laten glijden en nadien voel je je een stuk lichter.

De voordelen van een (sport)massage

 

Massage zorgt voor een betere bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen. Als je hebt gesport, maken je spieren melkzuur aan. Deze afvalstof wordt normaliter goed afgevoerd door de bloedvaten in de spier, maar het kan zijn dat dit niet goed gaat en er knopen (triggerpoints) ontstaan in de spier. Dit zogeheten triggerpoint geeft een dof en zwaar gevoel in de spier. Een massage in Dordrecht is wat je nodig hebt om dit probleem te verhelpen. De knopen worden uit de spieren gemasseerd en het melkzuur kan goed weg.

 

Een sportmassage kan niet alleen na het sporten – waarbij de masseur de spieren aanpakt die hard hebben gewerkt: ook voor het sporten kan een sportmassage helpen bij het voorkomen van blessures en het verhogen van de prestaties.

Recensies

Ik train al verschillende jaren bij Zoltan, binnen maar vooral buiten in het park wanneer het kan en ben sterker en leniger geworden. Ook conditioneel heb ik stappen gemaakt. Buiten dat is het altijd plezierig om met Zoltan te trainen en wordt er veel gelachen. Zonder begeleiding kun je zelf ook trainen, maar met begeleiding wordt er op je techniek gelet en op een of andere manier geef je ook minder snel op. Een aanrader!

Peter Klip

Ik train al vele jaren bij Zoltan en Gerben. PT en sinds kort ook bootcamp buiten en binnen i.v.m. corona . Ze zijn kundig, betrouwbaar, innovatief, flexibel en gezellig. Een aanrader voor als je PT wilt, maar ook voor groepstraining. Stokholm gym is tevens op een prachtige locatie.

Carry v.d. S.

Dankzij de begeleiding van Zoltan ben ik van een totale niet-sporter getransformeerd naar een persoon die het heerlijk vindt om te bewegen en meer oog heeft voor een gezond leven. In zijn wekelijkse trainingen motiveert hij me met een breed scala aan gerichte oefeningen en hij houdt altijd het doel voor ogen. Dank Zoltan!

Suzanne van de Velde

Zoltan is een hele fijne trainer die het beste in je naar boven haalt en met een breed repertoire aan training helpt je doelen te behalen. Met zijn begeleiding verleg je je grenzen en haal je het beste in jezelf naar boven.

Achraf

Ik train al jaren met veel plezier bij Zoltan, trainingen zijn altijd gevarieerd en professioneel. Welk doel je ook hebt, Zoltan weet je altijd te motiveren om je doel te bereiken.

Kirsten

Ik ben begonnen bij Stokholm Gym om mezelf op te werken voor een opleiding bij defensie, en ik kan zeker zeggen deze mannen het voor elkaar hebben gekregen. Niet alleen helpen ze je met het behalen van je doelen, maar er wordt ook uitgelegd wat je moet doen en waar het goed voor is. Samen met goede voeding en een goede sfeer is motivatie nooit een probleem.

Jelle Ouderkerk

De afgelopen jaren hebben mijn compagnon Frank en ik getraind bij Stokholm Gym. De trainers kunnen je motiveren om net iets verder te gaan dan je zelf denkt te kunnen.

Mobile Water bv

Goede persoonlijke professionele begeleiding en nog gezellig ook! Echt een aanrader.

Sandra G.

Ik train al ruim 7 jaar bij Zoltan en buiten het feit dat ik nooit een blessure had, zie ik nog steeds progressie. Daardoor blijf ik gemotiveerd!

Annemieke van Valen

Als ondernemer wilde ik meer tijd om te sporten. De persoonlijke begeleiding van Stockholm Gym zorgt er voor dat ik al twee jaar consequent sport op een realistisch niveau. Gerben en Zoltan zijn vakkundige personal trainers! Sporten is weer leuk geworden.

Arwi

Zoltan en zijn team zorgen ervoor dat training op maat wordt gegeven. Het is een gedreven team met veel gevoel voor humor, maar het einddoel blijft: Verbetering van conditie van de klant door middel van individuele begeleiding. De laatste 8 jaar heb ik mogen ervaren dat door de persoonlijke training van Zoltan, ondanks veel zittend werk, mijn conditie met sprongen is vooruit gegaan.

Gerard Mampaeij Nutritionist

Ik train al een paar jaar bij Zoltan, altijd super leuke trainingen en heel gevarieerd. Zoltan weet mij altijd te motiveren en heb daardoor al veel bereikt :)!

Sophie van Vuuren

IMG_1269

Boek direct een sportmassage in Dordrecht!

 

Stokholm Gym werkt samen met Stefanie van Stepstones Massage. Stefanie heeft meer dan 13 jaar ervaring als masseuse en is erkend sportmasseur (aangesloten bij NGS). Je kunt bij Stepstones Massages terecht voor verschillende vormen van massage, waaronder sport- en body massages, fibromyalgie massages en triggerpoint massages. In samenspraak met de fysiotherapeut is het ook mogelijk om massages in te zetten bij langdurige blessures.

 

Boek direct jouw massage in Dordrecht of neem contact op met Stefanie voor meer informatie over de verschillende massages.

Plan je intakegesprek voor een massage in Dordrecht

Vul ons formulier hieronder in voor een intakegesprek.    Close
    About