Volg personal training op een unieke locatie in Dordrecht

Personal training bij Stokholm Gym is een 1 op 1 training waarbij je op je eigen tempo wordt begeleid en gemotiveerd. De personal trainers van onze sportschool in Dordrecht begeleiden je niet alleen op het gebied van beweging, maar zijn ook een coach op het gebied van voeding en mindset. Personal training is de meest effectieve manier van training, waarbij jij het maximale uit je tijd haalt en jouw doelen behaalt.

DSC07638

Jouw personal coach voor 1 op 1 training

Je kunt een personal trainer zien als jouw persoonlijke coach. Je werkt tijdens personal training aan jouw persoonlijke doelstellingen. Misschien wil jij 1 op 1 trainen om af te vallen, sterker te worden of om te herstellen van een vervelende blessure. De personal trainer weet veel van het menselijk lichaam en beweging, waardoor hij je op een passende manier weet te motiveren en helpt bij het versterken van zowel je fysieke als mentale weerbaarheid.

De voordelen van een personal trainer

Personal training is geschikt voor iedereen, omdat dit zich volledig richt op jouw doelstellingen. Of je nu net begint met trainen en niet weet waar je moet beginnen of als je juist al jaren sport en een boost nodig hebt bij het behalen van jouw sportspecifieke doelen: de personal trainer helpt je bij het behalen van het gewenste resultaat. Dit doet jouw trainer met veel energie, waardoor jij hier plezier aan beleeft.

Er zitten vele voordelen aan persoonlijke training. Je krijgt professionele ondersteuning bij het plannen en het uitvoeren van jouw persoonlijke sportschema. De personal trainer is jouw persoonlijke coach die je uitdaagt, motiveert en ondersteunt om de uitdagingen die op je pad komen te overwinnen.

Recensies

Ik train al verschillende jaren bij Zoltan, binnen maar vooral buiten in het park wanneer het kan en ben sterker en leniger geworden. Ook conditioneel heb ik stappen gemaakt. Buiten dat is het altijd plezierig om met Zoltan te trainen en wordt er veel gelachen. Zonder begeleiding kun je zelf ook trainen, maar met begeleiding wordt er op je techniek gelet en op een of andere manier geef je ook minder snel op. Een aanrader!

Peter Klip

Ik train al vele jaren bij Zoltan en Gerben. PT en sinds kort ook bootcamp buiten en binnen i.v.m. corona . Ze zijn kundig, betrouwbaar, innovatief, flexibel en gezellig. Een aanrader voor als je PT wilt, maar ook voor groepstraining. Stokholm gym is tevens op een prachtige locatie.

Carry v.d. S.

Dankzij de begeleiding van Zoltan ben ik van een totale niet-sporter getransformeerd naar een persoon die het heerlijk vindt om te bewegen en meer oog heeft voor een gezond leven. In zijn wekelijkse trainingen motiveert hij me met een breed scala aan gerichte oefeningen en hij houdt altijd het doel voor ogen. Dank Zoltan!

Suzanne van de Velde

Zoltan is een hele fijne trainer die het beste in je naar boven haalt en met een breed repertoire aan training helpt je doelen te behalen. Met zijn begeleiding verleg je je grenzen en haal je het beste in jezelf naar boven.

Achraf

Ik train al jaren met veel plezier bij Zoltan, trainingen zijn altijd gevarieerd en professioneel. Welk doel je ook hebt, Zoltan weet je altijd te motiveren om je doel te bereiken.

Kirsten

Ik ben begonnen bij Stokholm Gym om mezelf op te werken voor een opleiding bij defensie, en ik kan zeker zeggen deze mannen het voor elkaar hebben gekregen. Niet alleen helpen ze je met het behalen van je doelen, maar er wordt ook uitgelegd wat je moet doen en waar het goed voor is. Samen met goede voeding en een goede sfeer is motivatie nooit een probleem.

Jelle Ouderkerk

De afgelopen jaren hebben mijn compagnon Frank en ik getraind bij Stokholm Gym. De trainers kunnen je motiveren om net iets verder te gaan dan je zelf denkt te kunnen.

Mobile Water bv

Goede persoonlijke professionele begeleiding en nog gezellig ook! Echt een aanrader.

Sandra G.

Ik train al ruim 7 jaar bij Zoltan en buiten het feit dat ik nooit een blessure had, zie ik nog steeds progressie. Daardoor blijf ik gemotiveerd!

Annemieke van Valen

Als ondernemer wilde ik meer tijd om te sporten. De persoonlijke begeleiding van Stockholm Gym zorgt er voor dat ik al twee jaar consequent sport op een realistisch niveau. Gerben en Zoltan zijn vakkundige personal trainers! Sporten is weer leuk geworden.

Arwi

Zoltan en zijn team zorgen ervoor dat training op maat wordt gegeven. Het is een gedreven team met veel gevoel voor humor, maar het einddoel blijft: Verbetering van conditie van de klant door middel van individuele begeleiding. De laatste 8 jaar heb ik mogen ervaren dat door de persoonlijke training van Zoltan, ondanks veel zittend werk, mijn conditie met sprongen is vooruit gegaan.

Gerard Mampaeij Nutritionist

Ik train al een paar jaar bij Zoltan, altijd super leuke trainingen en heel gevarieerd. Zoltan weet mij altijd te motiveren en heb daardoor al veel bereikt :)!

Sophie van Vuuren

Sporten met correcte houding

 

Veel mensen denken dat ze zo aan de slag kunnen in de sportschool, maar ook als je gebruik maakt van apparatuur komt er kennis bij kijken om het maximale uit de oefeningen te halen. Jouw personal trainer in Dordrecht leert je een correcte houding en techniek aan. Dit is kennis waar je jouw hele leven wat aan hebt. Doordat jij leert hoe je oefeningen correct en efficiënt uitvoert behaal je niet alleen maximaal resultaat, maar voorkom je ook blessures.

DSC07562
DSC07555

Personal training Dordrecht bij Stokholm Gym

Plan een gratis intakegesprek om jouw sportverleden, medische achtergrond en huidige levensstijl te bespreken met een personal trainer uit ons enthousiaste team. Aan de hand van deze informatie bepalen we samen welke doelen jij wilt behalen en wordt er een trainingsschema opgesteld. Wil je meer weten over personal training of onze groepslessen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag bij het vinden van een passende manier van sporten.

Plan je intakegesprek

Vul ons formulier hieronder in voor een intakegesprek.    Close
    About