VOLG PERSONAL TRAINING OP EEN UNIEKE LOCATIE IN DORDRECHT

Personal training in Dordrecht bij Stokholm Gym is een 1 op 1 training waarbij je op je eigen tempo wordt begeleid en gemotiveerd. De personal trainers van onze sportschool in Dordrecht begeleiden je niet alleen op het gebied van beweging, maar zijn ook een coach op het gebied van voeding en mindset. Personal training op onze locatie in Dordrecht is de meest effectieve manier van training, waarbij jij het maximale uit je tijd haalt en jouw doelen behaalt.

Stokholm Gym

Personal training in Dordrecht: dit kun je verwachten

Tijdens jouw sessies met een PT in Dordrecht sta jij altijd centraal. Je kunt een personal trainer zien als jouw persoonlijke coach. Samen werken jullie aan jouw doelstellingen. Misschien wil jij 1 op 1 trainen om af te vallen, sterker te worden of om te herstellen van een vervelende blessure. De personal trainer weet precies wat er nodig is om deze doelen te behalen. De coach weet je op een passende manier te motiveren en helpt je bij het versterken van zowel je fysieke als mentale weerbaarheid.

De voordelen van een sportschool met personal trainer in Dordrecht

Bij Stokholm Gym kun jij trainen zoals bij jou past. Als je kiest voor onze sportschool met personal trainer in Dordrecht krijg je 1 op 1 begeleiding om jouw doelen te behalen. Deze vorm van trainen kent veel voordelen. Personal training bij Stokholm Gym is geschikt voor iedereen. Je richt je tijdens de sessie volledig op jouw doelstellingen. Of je nu net begint met trainen en hier wel een steuntje in de rug bij kan gebruiken of als je al jaren sport en je een boost nodig hebt bij het behalen van een specifiek doel, onze personal trainer in Dordrecht helpt je bij het behalen van het gewenste resultaat. Daarbij motiveert de PT je op zo’n manier dat je er ook nog veel plezier aan beleeft.

Recensies

Ik train al verschillende jaren bij Zoltan, binnen maar vooral buiten in het park wanneer het kan en ben sterker en leniger geworden. Ook conditioneel heb ik stappen gemaakt. Buiten dat is het altijd plezierig om met Zoltan te trainen en wordt er veel gelachen. Zonder begeleiding kun je zelf ook trainen, maar met begeleiding wordt er op je techniek gelet en op een of andere manier geef je ook minder snel op. Een aanrader!

Peter Klip

Ik train al vele jaren bij Zoltan en Gerben. PT en sinds kort ook bootcamp buiten en binnen i.v.m. corona . Ze zijn kundig, betrouwbaar, innovatief, flexibel en gezellig. Een aanrader voor als je PT wilt, maar ook voor groepstraining. Stokholm gym is tevens op een prachtige locatie.

Carry v.d. S.

Dankzij de begeleiding van Zoltan ben ik van een totale niet-sporter getransformeerd naar een persoon die het heerlijk vindt om te bewegen en meer oog heeft voor een gezond leven. In zijn wekelijkse trainingen motiveert hij me met een breed scala aan gerichte oefeningen en hij houdt altijd het doel voor ogen. Dank Zoltan!

Suzanne van de Velde

Zoltan is een hele fijne trainer die het beste in je naar boven haalt en met een breed repertoire aan training helpt je doelen te behalen. Met zijn begeleiding verleg je je grenzen en haal je het beste in jezelf naar boven.

Achraf

Ik train al jaren met veel plezier bij Zoltan, trainingen zijn altijd gevarieerd en professioneel. Welk doel je ook hebt, Zoltan weet je altijd te motiveren om je doel te bereiken.

Kirsten

Ik ben begonnen bij Stokholm Gym om mezelf op te werken voor een opleiding bij defensie, en ik kan zeker zeggen deze mannen het voor elkaar hebben gekregen. Niet alleen helpen ze je met het behalen van je doelen, maar er wordt ook uitgelegd wat je moet doen en waar het goed voor is. Samen met goede voeding en een goede sfeer is motivatie nooit een probleem.

Jelle Ouderkerk

De afgelopen jaren hebben mijn compagnon Frank en ik getraind bij Stokholm Gym. De trainers kunnen je motiveren om net iets verder te gaan dan je zelf denkt te kunnen.

Mobile Water bv

Goede persoonlijke professionele begeleiding en nog gezellig ook! Echt een aanrader.

Sandra G.

Ik train al ruim 7 jaar bij Zoltan en buiten het feit dat ik nooit een blessure had, zie ik nog steeds progressie. Daardoor blijf ik gemotiveerd!

Annemieke van Valen

Als ondernemer wilde ik meer tijd om te sporten. De persoonlijke begeleiding van Stockholm Gym zorgt er voor dat ik al twee jaar consequent sport op een realistisch niveau. Gerben en Zoltan zijn vakkundige personal trainers! Sporten is weer leuk geworden.

Arwi

Zoltan en zijn team zorgen ervoor dat training op maat wordt gegeven. Het is een gedreven team met veel gevoel voor humor, maar het einddoel blijft: Verbetering van conditie van de klant door middel van individuele begeleiding. De laatste 8 jaar heb ik mogen ervaren dat door de persoonlijke training van Zoltan, ondanks veel zittend werk, mijn conditie met sprongen is vooruit gegaan.

Gerard Mampaeij Nutritionist

Ik train al een paar jaar bij Zoltan, altijd super leuke trainingen en heel gevarieerd. Zoltan weet mij altijd te motiveren en heb daardoor al veel bereikt :)!

Sophie van Vuuren

DE JUISTE HOUDING TIJDENS HET SPORTEN

Wil jij tijdens het sporten in de sportschool het maximale uit jouw oefeningen halen en de kans op blessures verkleinen? Dan is het belangrijk dat je over de juiste kennis beschikt. Een correcte houding en techniek is daarom van groot belang. Door te kiezen voor een sportschool met personal trainer leer jij de oefeningen correct en efficiënt uit te voeren. De personal trainer in Dordrecht leert je precies hoe jij het maximale resultaat behaalt en de kans op blessures verkleint. Dit is kennis waar je jouw hele leven wat aan hebt.

pt dordrecht centrum
personal training dordrecht

BEGINNEN MET PERSONAL TRAINING IN DORDRECHT BIJ STOKHOLM GYM

Wil jij de voordelen van trainen met een personal trainer in Dordrecht zelf ervaren? Plan dan een gratis intakegesprek met ons in. Je bespreekt met een personal trainer jouw sportverleden, medische achtergrond en levensstijl. Aan de hand van deze informatie bepalen we samen welke doelen jij wilt behalen en welk trainingsschema hierbij past. Twijfel je nog of personal training bij Stokholm Gym voor jou passend is? Ook dan horen we graag van je. Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden bij onze sportschool in Dordrecht.

Mindset en motivatie: een stok achter de deur

Bij Stokholm Gym begrijpen we dat het bereiken van je doelen niet alleen een kwestie is van hard trainen, maar ook van de juiste mindset. Wij helpen je niet alleen fysiek sterker te worden, maar ook mentaal veerkrachtiger. Onze personal trainers in Dordrecht zijn de stok achter de deur die je nodig hebt, vooral op dagen dat motivatie ver te zoeken is.

Maximaliseer je investering

Heb je een sportschoolabonnement dat je toch niet gebruikt? Bij Stokholm Gym zorgen we ervoor dat elke cent van je investering in jezelf terugkomt. Onze persoonlijke benadering en toegewijde begeleiding betekenen dat je elke sessie wilt bijwonen, waardoor jouw investering zowel waardevol als lonend wordt.

Close
About