Diëtetiek op een unieke locatie in Dordrecht

Goede voeding is één van de belangrijkste voorwaarden voor een fit en gezond lichaam. Door de juiste voeding te eten op het juiste moment, zorg je daarnaast voor een beter en sneller herstel na inspanning. Zo haal jij het maximale uit je trainingen en kun je er de volgende dag weer volop tegenaan. Bij Stokholm Gym ben je niet alleen aan het juiste adres voor fitness in Dordrecht, maar ook voor voedingsadvies op maat.

DSC07962

Gewichtsconsulent in Dordrecht

 

Wil jij afvallen, aankomen, sterker worden, of andere doelen behalen door te gaan sporten? Onder begeleiding van onze gewichtsconsulent in Dordrecht behaal je jouw doelen op een verantwoorde manier. De gewichtsconsulent helpt je door voedings- en beweegadviezen te geven. Onze BGN gewichtsconsulenten Marjan Harte en Laura Reijmers helpen je met alles op het gebied van voeding en gezondheid. BGN staat voor Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten, een vereniging die kwaliteitseisen stelt aan haar leden. Eventueel kun je ervoor kiezen om te sporten onder begeleiding van een personal trainer. Dit is de meest effectieve manier van trainen en dit zorgt ervoor dat jij jouw persoonlijke doelstellingen in korte(re) tijd behaalt.

Sport en voeding in balans

 

Niet alleen helpt de juiste voeding je om gewicht te verliezen, ook speelt voeding een grote rol bij onder andere spieropbouw. Het is belangrijk om voldoende calorieën, vezels, mineralen, vitamines en bouwstenen binnen te krijgen. Als je fanatiek sport, kan het bijvoorbeeld nodig zijn om extra eiwitten te eten en meer te drinken. Over het algemeen heb je genoeg aan de richtlijnen van het Voedingscentrum als je één keer per week fitnest, één keer per week cardio op een lichte intensiteit doet en twee tot drie keer per week een uurtje rustig fietst of wandelt. Zodra je meer sport valt het aan te raden om jouw voeding hierop aan te passen. Onze diëtisten in Dordrecht kan je helpen bij het opstellen van een passend voedingsschema.

Recensies

Juiste voeding voor duursporters en krachttrainers

 

Of je nu veel aan cardio doet of juist bijzondere prestaties neer wilt zetten tijdens jouw krachttraining, onze gewichtsconsulenten helpen je goed en voedzaam te eten. Ze doen niet aan crash diëten of gekke dieethypes, maar helpen je met praktische handvatten die bij jouw levensstijl passen. Hierdoor werk je toe naar een blijvend resultaat.

Gewichtconsult in Dordrecht
Diëtist in Dordrecht

Boek een consult bij de diëtiste in Dordrecht

 

Bij Stokholm Gym kun je eenmalig een consult of eetdagboek-analyse boeken bij de voedingsconsulent, of ervoor kiezen om een langduriger traject aan te gaan. Zo bereik je jouw gezondheidsdoelen snel en op een verantwoorde manier. Heb jij nog vragen of wil je meer informatie? Boek direct je consult! Onze experts beantwoorden graag al je vragen.

Plan je intakegesprek

Vul ons formulier hieronder in voor een intakegesprek.


  Download de app

  Makkelijk lessen reserveren en lidmaatschappen of rittenkaarten aanschaffen. Via onze app heb je toegang tot:

  • Je lesrooster
  • Je geboekte lessen
  • Onze online community
  • Persoonlijke uitdagingen
  • Activiteitenkalender

       

  Close
  About