Cardioboxing in Dordrecht

Cardioboxing combineert verschillende elementen van boksen en andere vechtsporten met fitnessoefeningen. Deze groepslessen zorgen er gegarandeerd voor dat jouw hartslag omhoog gaat en je werkt aan jouw lichamelijke conditie, spierkracht en toning van je lichaam. Stokholm Gym is een unieke sportschool in Dordrecht in het historische pakhuis Stokholm aan de Wolwevershaven. Hier werk je in een bijzondere omgeving en onder deskundige begeleiding aan jouw sportieve doelen.

Cardio boxen

Cardioboxing voor jong en oud

 

Cardioboxing is een geschikte les voor jong en oud, man en vrouw, beginnende en gevorderde sporters. Of jij nu al heel veel ervaring hebt met boksen of andere vechtsporten of hier nog nooit iets mee gedaan hebt, Cardioboxing biedt de juiste uitdaging. Door de combinatie van boksen en fitness zijn de lessen toegankelijk voor alle sporters. Het grote voordeel van een groepsles is dat je niet alleen flink aan je conditie werkt en de technieken uit het boksen op een speelse manier onder de knie krijgt, maar de groep je ook enorm motiveert om door te zetten.

Fit worden met Cardioboxing

 

Als jij aan je conditie wilt werken en je lichaam wilt tonen en versterken is cardioboxing bij ons in Dordrecht dé workout voor jou. De sport combineert aerobics, boksen en elementen uit diverse andere vechtsporten en is een volledig fitnessprogramma. Afhankelijk van jouw niveau en eigen inzet kun je tot wel 1000 calorieën per uur verbranden! Het gaat bij Cardioboxing niet om fysiek contact tussen concurrenten, maar de groepsles is een cardiovasculaire training gericht op het verbeteren van je conditie en algehele fitheid.

 

Je doet de oefeningen op opzwepende muziek en leert zo op een leuke manier technieken uit het boxen aan. Deze verschillende technieken worden in combinaties gegoten, waardoor een choreografie ontstaat. Ook train je jouw coördinatie en balans en eindig je met het stretchen van je spieren.

Recensies

Proefles Cardioboxing in Dordrecht

 

Ben jij benieuwd of Cardioboxing wat voor jou is? Bij Stokholm Gym ben je van harte welkom om eerst een keer gratis mee te doen. Je plant jouw gratis proefles eenvoudig online in. Het enige dat je mee hoeft te nemen is een handdoek en een flesje water. Door de grote inspanning is de kans dat je zweet erg groot, dus het is een must om op tijd te hydrateren. Je kunt de les volgen in jouw gewone sportieve outfit. Wil jij meer weten over deze groepsles, ons andere sportaanbod of wil je meer te weten komen over Stokholm Gym? Je kunt bij vragen altijd contact met ons opnemen.

Download de app

Makkelijk lessen reserveren en lidmaatschappen of rittenkaarten aanschaffen. Via onze app heb je toegang tot:

  • Je lesrooster
  • Je geboekte lessen
  • Onze online community
  • Persoonlijke uitdagingen
  • Activiteitenkalender

     

Close
About