Pilates op een unieke locatie in Dordrecht

Pilates in Dordrecht volg je in de mooiste sportschool van de stad. Onze gym is gevestigd in het historische pakhuis Stokholm aan de Wolwevershaven. In een unieke omgeving werk jij aan jouw sportieve doelen, bijvoorbeeld met Pilates! Pilates is een zeer veelzijdige sport, waarmee je calorieën verbrandt en werkt aan je kracht, lenigheid én balans. Ben jij benieuwd of pilates de sport voor jou is? Je volgt geheel gratis een proefles, zodat jij zelf kunt ervaren wat je van pilates vindt.

Waarom pilates zo gezond is

 

Pilates versoepelt en versterkt je hele lichaam doordat de oefeningen uitgaan van de core spieren. Deze spieren vormen de basis van je lichaam. Een sterke core zorgt onder andere voor een goede lichaamshouding en een sterke en soepele wervelkolom. Pilates vermindert daarnaast stress doordat je tijdens een les erg bewust bent van je lichaam en bewegingen. Dit vergroot je lichaamsbewustzijn, waardoor pilates ook een uitstekende ondersteuning vormt voor andere bewegingsvormen. Zo kiezen veel krachttrainers ervoor om naast het knallen met de gewichten ook regelmatig een lesje pilates in te plannen.

Verschil pilates en yoga

 

 

Zowel yoga als pilates zijn bewegingsvormen met een lage intensiteit en impact. Dit helpt je om blessurevrij te sporten. Yoga is echter meer gericht op flexibiliteit en stabiliteit, en pilates richt zich meer op kracht, core en evenwicht. Waar bij yoga ook het spirituele aspect belangrijk is, is dit bij pilates minder en ligt de nadruk vooral op fysieke activiteit. Beide sporten vullen elkaar wel goed aan en bij Stokholm Gym kun je zowel verschillende yogavormen beoefenen als pilateslessen volgen.

Recensies

DSC07341

Voor wie is onze pilates les in Dordrecht geschikt?

 

Pilates heeft voor iedereen gezondheidsvoordelen: jong, oud, man, vrouw, soepel of stijf. De sport helpt je om je lichaam te versterken, de spieren soepeler te maken en om je geest tot rust te brengen. Ook helpt pilates in Dordrecht je om je houding te verbeteren en kun je met behulp van pilates rug- en nekklachten voorkomen of verhelpen. Door een pilates les te volgen bij Stokholm Gym train jij onder begeleiding van een gecertificeerde pilatesinstructeur die erop toeziet dat je de bewegingen op een correcte manier uitvoert. Zo haal jij het meeste uit elke oefening en blijf je blessurevrij.

 

Wil jij op een unieke locatie sporten, met persoonlijke aandacht en in het centrum van Dordrecht? Stokholm Gym is dé plek voor jou. Meld je aan voor een gratis proefles pilates en ervaar het zelf. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Download de app

Makkelijk lessen reserveren en lidmaatschappen of rittenkaarten aanschaffen. Via onze app heb je toegang tot:

  • Je lesrooster
  • Je geboekte lessen
  • Onze online community
  • Persoonlijke uitdagingen
  • Activiteitenkalender

     

Close
About