De sporten die wij aanbieden vanuit Stokholm Gym

Bij Stokholm Gym helpen wij jou op alle mogelijke manieren. Zo staan we op elk moment voor je klaar om je te helpen met het opstellen van het juiste dieet voor jouw behoefte. Onze fysiotherapeuten helpen je te revalideren bij een blessuren, terwijl onze masseuses voor je klaarstaan na een intensieve training voor het beste herstel. 

Op het gebied van sport en fitness ben je bij ons op het juiste adres. Een nulmeting is de beste manier om jouw startpunt met sporten vast te stellen om vanuit daar met personal training toe te werken naar jouw persoonlijke doelen. Is alleen sporten niks voor jou? Niet getreurd, met onze groepslessen en bedrijfsfitness is samen sporten nog nooit zo leuk geweest!

Krachttraining

Volg krachttraining op een unieke locatie. Sport in een comfortabele omgeving met een persoonlijke aanpak. Draai een proefles mee en ervaar zelf de Stokholm Gym!

pexels-artem-podrez-6823392 (1)

Yoga

Kom in balans tijdens onze yoga lessen op een unieke locatie. Draai een proefles mee en ervaar zelf de Stokholm Gym en onze persoonlijke werkwijze.

Fysiotherapie van stokholm gym

Body balance

Volg body balance training op een unieke locatie in het centrum van Dordrecht. Draai een proefles mee en ervaar zelf de Stokholm Gym!

Diëtiek bij stokholm gym

Bootcamp

Volg een bootcamp training op een unieke locatie in het centrum van Dordrecht. Draai een proefles mee en ervaar zelf de Stokholm Gym!

Groepslessen bij stokholm gym

Zumba

Volg zumba lessen op een unieke locatie in het centrum van Dordrecht. Draai een proefles mee en ervaar zelf de Stokholm Gym en onze persoonlijke aanpak!

Massage bij stokholm gym

HIT

Volg hiit trainingen op een unieke locatie in het centrum van Dordrecht. Draai een proefles mee en ervaar zelf de Stokholm Gym en onze persoonlijke aanpak!

Bedrijfsfitness bij stokholm gym

FIT

Volg fit trainingen op een unieke locatie in het centrum van Dordrecht. Draai een proefles mee en ervaar zelf de Stokholm Gym en onze persoonlijke aanpak!

Senioren gym bij stokholm gym

Pilates

Bij Stokholm Gym staan diverse personal trainers voor je klaar om jou te helpen je persoonlijke doelen te halen.

Personal training bij stokholm gym
Close
About