Onze sporten

Bij Stokholm Gym kun je terecht voor alle mogelijke sporten. Leef jezelf helemaal uit met bootcamp, hiit, fit en pilates. Zo zal je met hiit de ideale trainingsvorm in zo min mogelijk tijd bereiken. 

Ben je juist helemaal op zoek naar een manier om fysiek en mentaal tot rust te komen, dan ben je ook bij Stokholm Gym op het juiste adres. Met Yoga en Zumba zorg je voor mentale rust om overdag optimaal te kunnen presteren. Body balance is de manier om fysiek tot rust te komen, maar toch fit te blijven. 

Benieuwd naar onze sporten? Bekijken ze hieronder

Bootcamp

Volg een bootcamp training op een unieke locatie in het centrum van Dordrecht. Draai een proefles mee en ervaar zelf de Stokholm Gym!

Groepslessen bij stokholm gym

Yoga

Kom in balans tijdens onze yoga lessen op een unieke locatie. Draai een proefles mee en ervaar zelf de Stokholm Gym en onze persoonlijke werkwijze.

Fysiotherapie van stokholm gym

Body balance

Volg body balance training op een unieke locatie in het centrum van Dordrecht. Draai een proefles mee en ervaar zelf de Stokholm Gym!

Diëtiek bij stokholm gym

FIT

Volg fit trainingen op een unieke locatie in het centrum van Dordrecht. Draai een proefles mee en ervaar zelf de Stokholm Gym en onze persoonlijke aanpak!

Senioren gym bij stokholm gym

Zumba

Volg zumba lessen op een unieke locatie in het centrum van Dordrecht. Draai een proefles mee en ervaar zelf de Stokholm Gym en onze persoonlijke aanpak!

Massage bij stokholm gym

HIT

Volg hiit trainingen op een unieke locatie in het centrum van Dordrecht. Draai een proefles mee en ervaar zelf de Stokholm Gym en onze persoonlijke aanpak!

Bedrijfsfitness bij stokholm gym

Pilates

Volg pilates op een unieke locatie in het centrum van Dordrecht. Draai een proefles mee en ervaar zelf de Stokholm Gym en onze persoonlijke aanpak!

Personal training bij stokholm gym

Cardioboxing

Werk op een uitdagende en leuke manier aan je lichaam en conditie met Cardioboxing! Voor ieder niveau biedt Stokholm Gym jou de juiste uitdaging!

rev-slider-martial-home-img-21.jpg
Close
About