Zumba les op een unieke locatie in Dordrecht

Zumba lessen zijn niet alleen gigantisch leuk, maar je verbrandt er ook nog eens veel calorieën mee. Met zumba kun je tot 1000 calorieën per les verbranden doordat je tijdens deze intensieve fitnessles al je spieren gebruikt. Je krijgt sterkere buik-, rug-, bil- en beenspieren en ook de bewegingen die je met je armen doet zorgen voor de nodige versteviging. 

Bij Stokholm Gym geven diverse gecertificeerde trainers leuke Zumba lessen in Dordrecht die voor iedereen te doen zijn. Plan vrijblijvend een proefles in en ervaar zumba zelf! 

IMG_1269

Wat is zumba?

Voordat jij besluit om je aan te melden voor zumba bij onze unieke sportschool in Dordrecht, wil je natuurlijk weten wat zumba precies is. Deze Latijns-Amerikaans geïnspireerde dansfitness is vrolijk, dynamisch en verfrissend. Je danst allerlei Latin Dance stijlen, van salsa tot quebradita en merengue, op een manier waardoor je jouw conditie verbetert en calorieën en vet verbrandt. De zumba lessen worden door gecertificeerde instructeurs gegeven, die zorgen voor de nodige motivatie en je de begeleiding geven die je nodig hebt.

Wat maakt zumba lessen zo leuk?

Tijdens de les geniet je van de leuke muziek en de vrolijke sfeer. Ondanks de fysieke inspanning kan je zo even helemaal geestelijk ontspannen en bijvoorbeeld een drukke werkdag achter je laten. Doordat de danspasjes gemakkelijk te volgen zijn kan iedereen meedoen met onze zumba lessen in Dordrecht. Naarmate je vaker een les meedoet, ga je de pasjes steeds beter beheersen.

DSC07341

Afvallen met zumba in Dordrecht

 

Doordat zumba zo ontzettend leuk is merk je nauwelijks dat je een serieuze inspanning levert. Zumba is goed voor de vetverbranding. Hoeveel calorieën jij precies verbrandt per les is afhankelijk van het intensiteitsniveau en jouw fitnessniveau, maar reken maar dat je jezelf flink in het zweet werkt. Zumba bevordert daarnaast de coördinatie doordat je veel met je benen, armen en middel beweegt en heeft een positief effect op jouw conditie. Met een halfuur zumba bij ons in Dordrecht verbrand je ongeveer net zoveel calorieën als met een halfuur joggen, waardoor je uitstekend gewicht kunt verliezen met deze leuke sport.

Probeer een gratis zumba les

 

Ben jij benieuwd of zumba wat voor jou is? Meld je dan direct aan voor een gratis zumba les bij Stokholm Gym. Je kunt een gratis proefles naar keuze volgen om te zien of de sport die jij voor ogen hebt bij je past. Wanneer je besluit om lid te worden hangt het van je lidmaatschap af hoeveel groepslessen je kunt volgen. Kies bijvoorbeeld voor een onbeperkt abonnement als je naast zumba ook yogalessen en HIT of personal trainingen in Dordrecht wilt volgen. Om bij ons in Dordrecht zumba lessen te kunnen reserveren heb je een rittenkaart of geldig lidmaatschap nodig. Neem contact met ons op bij vragen. We helpen je graag verder bij het vinden van de juiste les!

Download de app

Makkelijk lessen reserveren en lidmaatschappen of rittenkaarten aanschaffen. Via onze app heb je toegang tot:

  • Je lesrooster
  • Je geboekte lessen
  • Onze online community
  • Persoonlijke uitdagingen
  • Activiteitenkalender

     

Planning van de zumba lessen

Close
About