Kies voor bedrijfsfitness en sport samen met collega’s

Bij Stokholm Gym sporten jouw werknemers via bedrijfsfitness in een speciale ambiance in het hartje van Dordrecht. De sportschool ligt op slechts 1,5 kilometer afstand van het station, dus er kan makkelijk voor of na het werk gesport worden. Ook voor collega’s die zelf niet in Dordrecht wonen is de sportschool goed bereikbaar. Bij Stokholm Gym is er ruimte voor jouw hele team en jullie zullen je 100% op je gemak voelen. Worden jullie een nog sterker team door samen te trainen bij Stokholm Gym? Ons bedrijfsfitness abonnement maakt het mogelijk!

IMG_1050

Bedrijfsfitness bij Stokholm Gym

 

Kom gezellig sporten met je collega’s bij onze sportschool in Dordrecht. Volg bijvoorbeeld samen een Zumba les of Yogales of leef je uit tijdens de Open Gym. Door samen met je collega’s te sporten leer je elkaar op een andere manier kennen, wat zorgt voor een hechter team. Sport verbindt namelijk als geen ander. Daarnaast raak je fysiek en mentaal in topvorm, wat leidt tot meer motivatie op de werkvloer. Jullie doen het echt samen en doordat jij je collega’s steeds beter leert kennen, wil je ze ook op de werkvloer sneller uit de brand helpen. Zo is bedrijven fitness goed voor jouw persoonlijke gezondheid èn de dynamiek op de werkvloer.

 

groepstraining oefening met trainer op een matje met een elastiek

De voordelen van een bedrijfsfitness abonnement

 

Zowel voor de werkgever als de werknemer levert zakelijk sporten veel voordelen op. Een bedrijfsfitness abonnement zorgt ervoor dat alle werknemers voor een klein prijsje fit kunnen worden. Dit draagt bij aan zowel een goede lichamelijke gezondheid als een betere mentale gezondheid. Hierdoor word je minder snel ziek en verminder je stress. Ook depressies en angsten worden beperkt door regelmatig te sporten. En de kans op gezondheidsklachten zoals rugpijn en nekklachten wordt ook minder groot.

 

Werknemers met een goede mentale en fysieke gezondheid zullen zich minder vaak ziek melden. Ook zal hun productiviteit op de werkvloer omhoog gaan. Met bedrijfsfitness draag je bij aan het behalen van de fitnorm van minimaal 3 keer per week 20 minuten intensieve activiteit. De drempel om te gaan sporten wordt met bedrijfsfitness bij sportscholen lager, waardoor de algehele sfeer en gezondheid op de werkvloer verbetert.

Recensies

Ik train al verschillende jaren bij Zoltan, binnen maar vooral buiten in het park wanneer het kan en ben sterker en leniger geworden. Ook conditioneel heb ik stappen gemaakt. Buiten dat is het altijd plezierig om met Zoltan te trainen en wordt er veel gelachen. Zonder begeleiding kun je zelf ook trainen, maar met begeleiding wordt er op je techniek gelet en op een of andere manier geef je ook minder snel op. Een aanrader!

Peter Klip

Ik train al vele jaren bij Zoltan en Gerben. PT en sinds kort ook bootcamp buiten en binnen i.v.m. corona . Ze zijn kundig, betrouwbaar, innovatief, flexibel en gezellig. Een aanrader voor als je PT wilt, maar ook voor groepstraining. Stokholm gym is tevens op een prachtige locatie.

Carry v.d. S.

Dankzij de begeleiding van Zoltan ben ik van een totale niet-sporter getransformeerd naar een persoon die het heerlijk vindt om te bewegen en meer oog heeft voor een gezond leven. In zijn wekelijkse trainingen motiveert hij me met een breed scala aan gerichte oefeningen en hij houdt altijd het doel voor ogen. Dank Zoltan!

Suzanne van de Velde

Zoltan is een hele fijne trainer die het beste in je naar boven haalt en met een breed repertoire aan training helpt je doelen te behalen. Met zijn begeleiding verleg je je grenzen en haal je het beste in jezelf naar boven.

Achraf

Ik train al jaren met veel plezier bij Zoltan, trainingen zijn altijd gevarieerd en professioneel. Welk doel je ook hebt, Zoltan weet je altijd te motiveren om je doel te bereiken.

Kirsten

Ik ben begonnen bij Stokholm Gym om mezelf op te werken voor een opleiding bij defensie, en ik kan zeker zeggen deze mannen het voor elkaar hebben gekregen. Niet alleen helpen ze je met het behalen van je doelen, maar er wordt ook uitgelegd wat je moet doen en waar het goed voor is. Samen met goede voeding en een goede sfeer is motivatie nooit een probleem.

Jelle Ouderkerk

De afgelopen jaren hebben mijn compagnon Frank en ik getraind bij Stokholm Gym. De trainers kunnen je motiveren om net iets verder te gaan dan je zelf denkt te kunnen.

Mobile Water bv

Goede persoonlijke professionele begeleiding en nog gezellig ook! Echt een aanrader.

Sandra G.

Ik train al ruim 7 jaar bij Zoltan en buiten het feit dat ik nooit een blessure had, zie ik nog steeds progressie. Daardoor blijf ik gemotiveerd!

Annemieke van Valen

Als ondernemer wilde ik meer tijd om te sporten. De persoonlijke begeleiding van Stockholm Gym zorgt er voor dat ik al twee jaar consequent sport op een realistisch niveau. Gerben en Zoltan zijn vakkundige personal trainers! Sporten is weer leuk geworden.

Arwi

Zoltan en zijn team zorgen ervoor dat training op maat wordt gegeven. Het is een gedreven team met veel gevoel voor humor, maar het einddoel blijft: Verbetering van conditie van de klant door middel van individuele begeleiding. De laatste 8 jaar heb ik mogen ervaren dat door de persoonlijke training van Zoltan, ondanks veel zittend werk, mijn conditie met sprongen is vooruit gegaan.

Gerard Mampaeij Nutritionist

Ik train al een paar jaar bij Zoltan, altijd super leuke trainingen en heel gevarieerd. Zoltan weet mij altijd te motiveren en heb daardoor al veel bereikt :)!

Sophie van Vuuren

IMG_1553

Probeer bedrijven fitness gratis uit met een proefles

Overweeg jij een bedrijfsfitness abonnement voor jouw werknemers? Dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat je dit bij een passende sportschool afsluit. Boek daarom een gratis proefles bij Stokholm Gym. We laten je de sfeer proeven en vertellen je alles over onze opties voor een lidmaatschap op maat. Zo stellen we samen een abonnement samen dat past bij jou en jouw collega’s. Heb je nog vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden voor zakelijk sporten bij Stokholm Gym? Neem dan contact met ons op. We helpen jou en je collega’s graag op weg naar een fitter leven.

Close
About