Kom sporten met collega’s op een unieke locatie

Bij Stokholm Gym sporten jouw werknemers in een speciale ambiance in het hartje van Dordrecht. De sportschool ligt maar op 1,5 kilometer afstand van het station, dus er kan makkelijk voor of na het werk gesport worden. Ook door die collega’s die zelf niet in Dordrecht wonen dus! Bij Stokholm Gym is er de ruimte voor jouw hele team en zullen jullie je 100% op je gemak voelen. Worden jullie een nog sterker team door samen te trainen bij Stokholm Gym?

DSC07638

Sporten met collega’s bij Stokholm Gym

 

Kom gezellig sporten met je collega’s bij onze sportschool in Dordrecht. Volg bijvoorbeeld samen een Zumba les of yoga les of leef je uit tijdens de Open Gym. Door samen met je collega’s te sporten leer je elkaar op een andere manier kennen, wat zorgt voor een hechter team. Sport verbindt namelijk als geen ander. Daarnaast raak je fysiek en mentaal in topvorm, wat leidt tot meer motivatie op de werkvloer. Jullie doen het echt samen en doordat jij je collega’s steeds beter leert kennen, wil je ze ook af en toe met iets uit de brand helpen.

DSC07604

De voordelen van bedrijfsfitness

 

Bedrijfsfitness levert voordelen op voor zowel de werkgever als de werknemer. In Nederland zitten mensen ongeveer 9 uur per dag en voldoet maar 12% van de medewerkers aan de fitnorm. Volgens deze norm is er ten minste 3 keer per week gedurende 20 minuten intensieve lichamelijke activiteit nodig. Als je niet aan deze fitnorm voldoet, is de kans groot dat er op den duur gezondheidsvoordelen ontstaan zoals rugklachten, nekklachten of mentale klachten.

 

 

Bedrijfsfitness zorgt ervoor dat je voor een klein prijsje fit kunt worden. Een goede lichamelijke gezondheid zorgt ervoor dat je minder snel ziek wordt. Ook heeft het positieve effecten op de geestelijke gezondheid. Regelmatig sporten kan depressie en angst beperken, stress verminderen en je stemming verbeteren. Hierdoor kun je beter omgaan met stress op het werk en dit zorgt voor een betere band met je collega’s.

Recensies

Ik train al verschillende jaren bij Zoltan, binnen maar vooral buiten in het park wanneer het kan en ben sterker en leniger geworden. Ook conditioneel heb ik stappen gemaakt. Buiten dat is het altijd plezierig om met Zoltan te trainen en wordt er veel gelachen. Zonder begeleiding kun je zelf ook trainen, maar met begeleiding wordt er op je techniek gelet en op een of andere manier geef je ook minder snel op. Een aanrader!

Peter Klip

Ik train al vele jaren bij Zoltan en Gerben. PT en sinds kort ook bootcamp buiten en binnen i.v.m. corona . Ze zijn kundig, betrouwbaar, innovatief, flexibel en gezellig. Een aanrader voor als je PT wilt, maar ook voor groepstraining. Stokholm gym is tevens op een prachtige locatie.

Carry v.d. S.

Dankzij de begeleiding van Zoltan ben ik van een totale niet-sporter getransformeerd naar een persoon die het heerlijk vindt om te bewegen en meer oog heeft voor een gezond leven. In zijn wekelijkse trainingen motiveert hij me met een breed scala aan gerichte oefeningen en hij houdt altijd het doel voor ogen. Dank Zoltan!

Suzanne van de Velde

Zoltan is een hele fijne trainer die het beste in je naar boven haalt en met een breed repertoire aan training helpt je doelen te behalen. Met zijn begeleiding verleg je je grenzen en haal je het beste in jezelf naar boven.

Achraf

Ik train al jaren met veel plezier bij Zoltan, trainingen zijn altijd gevarieerd en professioneel. Welk doel je ook hebt, Zoltan weet je altijd te motiveren om je doel te bereiken.

Kirsten

Ik ben begonnen bij Stokholm Gym om mezelf op te werken voor een opleiding bij defensie, en ik kan zeker zeggen deze mannen het voor elkaar hebben gekregen. Niet alleen helpen ze je met het behalen van je doelen, maar er wordt ook uitgelegd wat je moet doen en waar het goed voor is. Samen met goede voeding en een goede sfeer is motivatie nooit een probleem.

Jelle Ouderkerk

De afgelopen jaren hebben mijn compagnon Frank en ik getraind bij Stokholm Gym. De trainers kunnen je motiveren om net iets verder te gaan dan je zelf denkt te kunnen.

Mobile Water bv

Goede persoonlijke professionele begeleiding en nog gezellig ook! Echt een aanrader.

Sandra G.

Ik train al ruim 7 jaar bij Zoltan en buiten het feit dat ik nooit een blessure had, zie ik nog steeds progressie. Daardoor blijf ik gemotiveerd!

Annemieke van Valen

Als ondernemer wilde ik meer tijd om te sporten. De persoonlijke begeleiding van Stockholm Gym zorgt er voor dat ik al twee jaar consequent sport op een realistisch niveau. Gerben en Zoltan zijn vakkundige personal trainers! Sporten is weer leuk geworden.

Arwi

Zoltan en zijn team zorgen ervoor dat training op maat wordt gegeven. Het is een gedreven team met veel gevoel voor humor, maar het einddoel blijft: Verbetering van conditie van de klant door middel van individuele begeleiding. De laatste 8 jaar heb ik mogen ervaren dat door de persoonlijke training van Zoltan, ondanks veel zittend werk, mijn conditie met sprongen is vooruit gegaan.

Gerard Mampaeij Nutritionist

Ik train al een paar jaar bij Zoltan, altijd super leuke trainingen en heel gevarieerd. Zoltan weet mij altijd te motiveren en heb daardoor al veel bereikt :)!

Sophie van Vuuren

DSC07562

Gratis proefles sportschool

 

Wil jij komen sporten met collega’s bij Stokholm Gym? Boek dan een gratis proefles om de sfeer te komen proeven of bekijk de lidmaatschapsopties voor een lidmaatschap op maat. Als je nog vragen hebt, meer wilt weten over de mogelijkheden om te sporten met een trainer of op zoek bent naar advies met betrekking tot het meest geschikte abonnement, kun je altijd contact opnemen met Stokholm Gym.

Close
About