Stokholm Gym: ook een sportschool voor senioren

Bij Stokholm Gym sport je op een unieke locatie, midden in het centrum van Dordrecht in het historische pakhuis Stokholm. In een bijzondere ambiance werk jij aan je sportieve doelen, in alle rust, ruimte en met persoonlijke aandacht. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen met ons fitnessprogramma voor senioren.

Sportschool voor senioren met begeleiding

 

Fitness voor senioren draait helemaal om de deelnemer. De oefeningen en het trainingsprogramma worden specifiek aangepast op de mogelijkheden van de deelnemer. Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat er genoeg uitdaging in de training blijft zitten, maar dat de oefeningen wel goed haalbaar zijn. Ook gaat er aandacht uit naar het trainen van de algemene dagelijkse levensverrichtingen. Dit zorgt voor een vergrote zelfredzaamheid.

Sporten op eigen niveau

 

 

Onderzoek wijst uit dat het belangrijk is voor het trainingseffect om veel variatie aan te brengen in de oefeningen. Deze variatie zorgt ervoor dat het zenuwstelsel iedere keer geprikkeld wordt, waardoor het zich steeds sneller en makkelijker aanpast. Daarnaast zorgt afwisseling ervoor dat je sneller spierkracht opbouwt. Voordat je aan de slag gaat met fitness voor senioren kan er een intakegesprek ingepland worden met een personal trainer. Tijdens dit gesprek worden doelstellingen en eventuele lichamelijke klachten of beperkingen besproken om tot een programma op maat te komen.

Recensies

Ik train al verschillende jaren bij Zoltan, binnen maar vooral buiten in het park wanneer het kan en ben sterker en leniger geworden. Ook conditioneel heb ik stappen gemaakt. Buiten dat is het altijd plezierig om met Zoltan te trainen en wordt er veel gelachen. Zonder begeleiding kun je zelf ook trainen, maar met begeleiding wordt er op je techniek gelet en op een of andere manier geef je ook minder snel op. Een aanrader!

Peter Klip

Ik train al vele jaren bij Zoltan en Gerben. PT en sinds kort ook bootcamp buiten en binnen i.v.m. corona . Ze zijn kundig, betrouwbaar, innovatief, flexibel en gezellig. Een aanrader voor als je PT wilt, maar ook voor groepstraining. Stokholm gym is tevens op een prachtige locatie.

Carry v.d. S.

Dankzij de begeleiding van Zoltan ben ik van een totale niet-sporter getransformeerd naar een persoon die het heerlijk vindt om te bewegen en meer oog heeft voor een gezond leven. In zijn wekelijkse trainingen motiveert hij me met een breed scala aan gerichte oefeningen en hij houdt altijd het doel voor ogen. Dank Zoltan!

Suzanne van de Velde

Zoltan is een hele fijne trainer die het beste in je naar boven haalt en met een breed repertoire aan training helpt je doelen te behalen. Met zijn begeleiding verleg je je grenzen en haal je het beste in jezelf naar boven.

Achraf

Ik train al jaren met veel plezier bij Zoltan, trainingen zijn altijd gevarieerd en professioneel. Welk doel je ook hebt, Zoltan weet je altijd te motiveren om je doel te bereiken.

Kirsten

Ik ben begonnen bij Stokholm Gym om mezelf op te werken voor een opleiding bij defensie, en ik kan zeker zeggen deze mannen het voor elkaar hebben gekregen. Niet alleen helpen ze je met het behalen van je doelen, maar er wordt ook uitgelegd wat je moet doen en waar het goed voor is. Samen met goede voeding en een goede sfeer is motivatie nooit een probleem.

Jelle Ouderkerk

De afgelopen jaren hebben mijn compagnon Frank en ik getraind bij Stokholm Gym. De trainers kunnen je motiveren om net iets verder te gaan dan je zelf denkt te kunnen.

Mobile Water bv

Goede persoonlijke professionele begeleiding en nog gezellig ook! Echt een aanrader.

Sandra G.

Ik train al ruim 7 jaar bij Zoltan en buiten het feit dat ik nooit een blessure had, zie ik nog steeds progressie. Daardoor blijf ik gemotiveerd!

Annemieke van Valen

Als ondernemer wilde ik meer tijd om te sporten. De persoonlijke begeleiding van Stockholm Gym zorgt er voor dat ik al twee jaar consequent sport op een realistisch niveau. Gerben en Zoltan zijn vakkundige personal trainers! Sporten is weer leuk geworden.

Arwi

Zoltan en zijn team zorgen ervoor dat training op maat wordt gegeven. Het is een gedreven team met veel gevoel voor humor, maar het einddoel blijft: Verbetering van conditie van de klant door middel van individuele begeleiding. De laatste 8 jaar heb ik mogen ervaren dat door de persoonlijke training van Zoltan, ondanks veel zittend werk, mijn conditie met sprongen is vooruit gegaan.

Gerard Mampaeij Nutritionist

Ik train al een paar jaar bij Zoltan, altijd super leuke trainingen en heel gevarieerd. Zoltan weet mij altijd te motiveren en heb daardoor al veel bereikt :)!

Sophie van Vuuren

Sporten voor meer vitaliteit

 

Sporten en bewegen is goed voor de gezondheid. Of je nu jong of oud bent, sporten helpt je om je lichamelijk en mentaal fitter te voelen en om een goede conditie te behouden. Daarbij verlaagt voldoende beweging de kans op (chronische) ziektes. Fitness voor senioren houd je vitaal, waardoor je langer de activiteiten kunt blijven doen waar je plezier aan beleeft. De meeste mensen beleven veel plezier aan het sporten en voelen zich achteraf voldaan en energiek. Tijdens het bewegen wordt de stof ‘endorfine’ aangemaakt in de hersenen. Dit geeft een ontspannen en tevreden gevoel. Niet onbelangrijk is dat het ook erg gezellig is om te sporten in onze sportschool voor senioren. Je hebt altijd aanspraak en het is een goede kans om nieuwe mensen te leren kennen.

IMG_1108

Meld je aan voor een gratis proefles

 

Ben jij op zoek naar een sportschool voor senioren en ben je benieuwd wat Stokholm Gym te bieden heeft? Ervaar onze sportschool zelf en meld je direct aan voor een gratis proefles. Zo kun je even binnenkijken en alvast kennismaken met een aantal van onze trainers. Registreer jezelf in onze online omgeving en boek een gratis les naar keuze in het groepsrooster. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste les of verstrekken meer informatie over de mogelijkheden voor senioren om bij ons te komen sporten.

Close
About