PIT training in Dordrecht

PIT staat voor Performance Interval Training en is een dynamische vorm van intervaltraining die gericht is op het verbeteren van je algemene sportresultaten. In ons unieke pakhuis volg jij jouw eerste PIT training. We zorgen ervoor dat alle trainingen uitdagend zijn en je motiveren het beste uit jezelf te halen. Onze professionele trainers zijn gepassioneerd en klaar om jou te begeleiden tijden jouw PIT avontuur!

bankdrukken

Wat is een PIT workout?

 

Een PIT workout combineert korte bursts van hoge intensiteit oefeningen met periodes van lagere intensiteit of rust om herstel te bevorderen. Elke PIT training duurt ongeveer een uur en is ervoor om je kracht, snelheid en uithoudingsvermogen te verbeteren. Net als bij HIIT, verbrand je veel calorieën, maar PIT legt een grotere nadruk op sport-specifieke vaardigheden zoals houding en techniek. Een voorbeeld hiervan is de starttechniek die je nodig hebt wanneer je gaat sprinten, wel zo handig om dit onder de knie te hebben!

PIT trainingen aangepast op jouw niveau

Hoewel PIT een uitdagende vorm van training is, zijn de oefeningen volledig aanpasbaar aan je eigen fitnessniveau. Dit zorgt ervoor dat je op een veilige en effectieve manier je grenzen kunt verleggen, ongeacht je ervaring of conditie. Elke trainingssessie biedt een scala aan oefeningen die aangepast kunnen worden aan jouw behoeften. Iedereen kan dus op zijn eigen tempo voortgang boeken.

Recensies

Duwen gewichten

Gratis PIT proefles bij Stokholm Gym

Ontdek hoe leuk PIT kan zijn bij onze sportschool in Dordrecht door je aan te melden voor een gratis proefles. Ervaar zelf hoe deze specifieke training je helpt met het behalen van jouw specifieke sportdoelen. Schrijf je in via onze website of via de Stokholm Gym app. Hier vind je ook ons actuele lesrooster, jouw lesreserveringen, toegang tot onze online community en meer over je persoonlijke uitdagingen en de activiteitenkalender. Neem bij vragen contact op zodat wij je verder kunnen helpen.

Download de app

Makkelijk lessen reserveren en lidmaatschappen of rittenkaarten aanschaffen. Via onze app heb je toegang tot:

  • Je lesrooster
  • Je geboekte lessen
  • Onze online community
  • Persoonlijke uitdagingen
  • Activiteitenkalender

     

Close
About