Groepslessen volgen op een unieke locatie in Dordrecht

Veel mensen worden lid van de sportschool voor een groepsles. Bij Stokholm Gym heb je de keuze uit diverse fitness groepslessen. Van een enerverende Zumba les tot een ontspannende yoga les: het staat allemaal op het rooster. Boek een gratis proefles om een les uit te proberen of sluit direct een passend fitnessabonnement af.

DSC07462

Voordelen van groepslessen in de sportschool

 

Wij bieden de volgende groepslessen aan: HIT, PIT, FIT, Body Balance, Vinyasa Flow, Slow Flow, Hatha Yoga, Yin Yoga, Zumba, Senior Fit, Women Only en Kids Fun. Voor iedere leeftijd en ieder niveau is er een geschikte les te vinden op een passend tijdstip. Er zitten vele voordelen aan het volgen van een sportschool groepsles. Zo verbetert de groep allereerst je motivatie. Daarnaast heb je zin om jouw sportmaatjes weer te zien en wil je hen niet teleurstellen door opeens niet op te komen dagen. Hierdoor heb je een extra stok achter de deur om de bank af te komen en lekker te gaan sporten. Tijdens de groepsles zorgt de instructeur voor motivatie en word je uitgedaagd om het meeste uit jezelf te halen.

 

Naast groepslessen kun je ook zelf trainen in de sportschool of bijvoorbeeld aan de slag met een personal trainer. Wil jij niet puzzelen met een trainingsschema dat regelmatig weer aangepast moet worden? Dan is groepslessen volgen in onze sportschool de ideale manier van sporten voor jou. Vaak worden er veel herhalingen gemaakt op een stevig tempo, waardoor jij werkt aan je uithoudingsvermogen en de nodige calorieën verbrandt.

Samen sporten tijdens een sportschool groepsles

 

Je bent nooit alleen wanneer je je inschrijft voor één van de groepslessen bij Stokholm Gym. Zo leer je makkelijk nieuwe mensen kennen of ga je gezellig sporten met een vriend of vriendin. Misschien klikt het wel zo goed dat jullie na de les gezellig een drankje gaan doen. Door samen een groepsles te volgen krijg je net dat zetje in de rug om langer vol te houden. Je sportmaatje geeft je een mentale boost waardoor jij je grenzen verlegt en net dat beetje extra kunt geven.

DSC07872

Recensies

DSC07493

Wil jij groepslessen in volgen in Dordrecht?

 

De leukste groepslessen in Dordrecht volg je bij Stokholm Gym. Onze sportschool ligt op een prachtige locatie in de haven van Dordrecht. Kom gerust langs voor een proefles en download onze app. Met de Stokholm Gym app kun je gemakkelijk je lidmaatschap aanschaffen, lessen reserveren en krijg je toegang tot onze online community. Bij welke groepsles zien wij jou binnenkort?

Download de app

Makkelijk lessen reserveren en lidmaatschappen of rittenkaarten aanschaffen. Via onze app heb je toegang tot:

  • Je lesrooster
  • Je geboekte lessen
  • Onze online community
  • Persoonlijke uitdagingen
  • Activiteitenkalender

     

DSC07839
Close
About