Yoga op een unieke locatie in Dordrecht

Yoga maakt je lichaam soepeler en sterker en ontspant de geest. Na een yogales ervaar je een rustgevend en weldadig gevoel. Er zijn verschillende soorten yoga die je kunt beoefenen bij Stokholm Gym. Bij onze yoga studio in Dordrecht kun je terecht voor Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Slow Flow en Yin Yoga.

groepslessen-square

Vinyasa yoga

Je doet achter elkaar ‘een flow’ aan yogahoudingen op de beweging van je ademhaling. De oefeningen vloeien als het ware in elkaar over. Vinyasa betekent dan ook letterlijk ‘dingen in de juiste volgorde zetten’ en ‘verbinding van beweging en ademhaling’

Hatha yoga

Hatha yoga is een tak van yoga die bestaat uit een systeem van oefeningen om beheersing te verkrijgen over de geest en vooral het lichaam. In het Westen is het vooral deze vorm van yoga die bekendheid heeft gekregen, waardoor men vaak hatha yoga bedoelt wanneer men van yoga spreekt.

Yin yoga

Yin Yoga is een yogavorm waarbij je de houdingen langer vast houdt. Het is vooral gericht op het versterken en het versoepelen van pezen, bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los.

Yoga voor beginners en gevorderden

Onze yogalessen zijn geschikt voor yogi’s van ieder niveau, of het nu je eerste les is of je al jarenlang dagelijks yoga beoefent. Hatha Yoga is een van de meest klassieke yogastijlen. Deze vorm van yoga bestaat uit traditionele asanas die de organen stimuleren en zo bijdragen aan de gezondheid. De focus ligt vooral op de uitlijning van het lichaam. Door deze vorm van yoga vind je meer flexibiliteit in je lichaam en leer je om rust in jezelf te vinden. Vinyasa Yoga is een flinke workout en bestaat uit een vloeiende flow aan bewegingen en houdingen op het ritme van jouw adem. Tijdens de lessen is er aandacht voor je lichaam, geest en ademhaling. Vinyasa Yoga is actief en richt zich op de spieren.

 

Tijdens een Slow Flow les beweeg je op het ritme van je ademhaling en breng je jouw lichaam en geest tot rust met passieve yin houdingen die op het bindweefsel inwerken. Yin Yoga richt zich op het ontspannen van de spieren, gewrichten en bindweefsel. Deze vorm van yoga bestaat uit houdingen die je gedurende een aantal minuten vasthoudt, om zo de beweeglijkheid in de spieren te bevorderen en de geest tot rust te brengen.

events-square
bedrijfstrainingen

Yoga studio in Dordrecht centrum

Voor het volgen van yoga lessen in het centrum Dordrecht ben je van harte welkom bij Stokholm Gym. Om een les te kunnen reserveren bij onze yoga studio in Dordrecht heb je een rittenkaart of geldig lidmaatschap nodig. Onder het kopje tarieven kun je deze aanschaffen. Vervolgens kun je lessen reserveren via onze website of door onze app te downloaden. Wil je eerst een les uitproberen? Boek dan een gratis proefles om bij ons binnen te kijken en te zien of yoga bij je past. Neem contact met ons op bij vragen. We helpen je graag verder bij het vinden van de juiste sportles voor jou.

Download de app

Makkelijk lessen reserveren en lidmaatschappen of rittenkaarten aanschaffen. Via onze app heb je toegang tot:

  • Je lesrooster
  • Je geboekte lessen
  • Onze online community
  • Persoonlijke uitdagingen
  • Activiteitenkalender

     

Close
About