Body balance op een unieke locatie in Dordrecht

Body balance is goed voor je lichaam en geest. Tijdens deze groepsles werk je aan jouw flexibiliteit, kom je tot rust en bouw je kracht op. Onze body balance personal training bestaat uit een combinatie van pilates, yoga en tai chi. Aandacht gaat uit naar je ademhaling en het voelen van je lichaam, waardoor je kracht en flexibiliteit vergroot en je jouw stressniveau omlaag brengt.

rekoefening op 1 knie met de handen omhoog om de spieren uit te rekken en sneller te herstellen van spierpijn

De voordelen van body balance

 

Body balance is een low impact les met veel resultaat. Je verbetert de flexibiliteit van je gewrichten met body balance, waardoor je een groter bewegingsbereik krijgt. Ook train je de kracht in je core en verbrand je de nodige calorieën met body balance. Doordat je stressniveau verlaagt kun je bijvoorbeeld zorgen over werk of op persoonlijk vlak even helemaal achter je laten. Na een les body balance in Dordrecht voel je dan ook een prettig gevoel van kalmte en welzijn.

 

 

Vraag jij je af wat het verschil is tussen body balance en yoga? De bewegingsvormen lijken op het eerste gezicht op elkaar, maar verschillen op een aantal punten. Het grootste verschil is dat body balance wordt gedaan op muziek, terwijl een yoga-sessie wordt begeleid door rustgevende tunes. Daarbij bevat body balance ook aspecten van pilates en tai chi, wat van body balance een afwisselende les maakt.

Body balance met personal training

 

Body balance bij Stokholm Gym is een geschikte training voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd en geslacht. Er is geen speciale voorkennis vereist van tai chi, yoga of pilates. De posities en bewegingen zijn goed aan te leren binnen de les. In onze groepsles body balance krijg je personal training in Dordrecht van onze gecertificeerde en ervaren trainers. Je krijgt een training op maat, passend bij jouw wensen en doelen. Onze sportschool is gevestigd op een unieke locatie, in het monumentale pakhuis Stokholm. Hier train je in een ruime, rustgevende studio op jouw eigen tempo en naar jouw eigen niveau.

Body balance

Recensies

Volg een proefles body balance in Dordrecht!

 

Voor een ontspannende en enerverende les body balance in Dordrecht kom je naar Stokholm Gym. Voordat je besluit om lid te worden, kun je een gratis proefles naar keuze volgen. Zien we jou tijdens de volgende body balance les? Boek direct jouw gratis proefles! Heb jij al een proefles gedaan, of weet jij al zeker dat body balance bij Stokholm Gym dé sport voor jou is? Kies dan meteen een abonnement dat bij je past.

Download de app

Makkelijk lessen reserveren en lidmaatschappen of rittenkaarten aanschaffen. Via onze app heb je toegang tot:

  • Je lesrooster
  • Je geboekte lessen
  • Onze online community
  • Persoonlijke uitdagingen
  • Activiteitenkalender

     

Close
About