FIT training op een unieke locatie in Dordrecht

Bij Stokholm Gym behaal je de resultaten die jij voor ogen hebt. Je traint op een bijzondere locatie in het centrum van Dordrecht en hebt de keuze uit een groot aanbod aan groepslessen en personal training. De FIT lessen zijn erg populair omdat je doelgericht jouw hele lichaam traint op je eigen niveau. Onze betrokken coaches geven je persoonlijke begeleiding en ook voor bijvoorbeeld voedingsadvies of fysiotherapie ben je bij Stokholm Gym aan het juiste adres! 

groepstraining met PT

Wat is FIT?

 

FIT bestaat uit een combinatie van kracht en conditietraining. Het is de perfecte full body workout voor mensen die fitter en gezonder willen worden. Tijdens de training voer je functionele oefeningen uit waarbij meerdere spieren moeten samenwerken. Hierdoor draagt FIT bij aan jouw doelstellingen, of je nu sterker wilt worden of wilt afvallen. Ook vergroot je jouw balans en stabiliteit tijdens de FIT lessen. Het grote voordeel van een full body training is dat je minder vaak hoeft te sporten om resultaat te behalen. Je spieren hebben namelijk ook rust nodig om te herstellen. Afhankelijk van jouw doelen zijn 2 of 3 full body trainingen per week genoeg.

Iedereen FIT

 

De oefeningen in de FIT training zijn aan te passen naar ieders niveau. Hierdoor kunnen zowel beginners als doorgewinterde sporters meedoen aan een FIT les. Onze professionele personal trainers in Dordrecht zorgen ervoor dat jij het maximale uit je training haalt. Je kunt dus wel verwachten dat jij je spieren voelt na een FIT training. Je hartslag gaat flink omhoog, waardoor je flink wat calorieën verbrandt en FIT je ook helpt bij het afvallen. Vergeet niet om voldoende water te drinken na het trainen om je lichaam weer goed te hydrateren.

Recensies

FIT training bij Stokholm Gym

 

Wil jij ervaren of FIT wat voor jou is? Reserveer dan direct jouw gratis proefles. Bij Stokholm Gym train je onder begeleiding van deskundige trainers met een persoonlijke aanpak. Jij wordt optimaal ondersteund om jouw persoonlijke doelen te behalen, waardoor het een stuk effectiever en leuker sporten is bij onze gym. Je kunt zowel komen sporten met een lidmaatschap als met een rittenkaart. Zodra je lid bent geworden is het het makkelijkste om onze app te downloaden zodat jij gemakkelijk jouw les(sen) kunt reserveren. Wil jij meer weten over FIT of heb je een andere vraag? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder bij het vinden van de groepsles die bij jou past.

Download de app

Makkelijk lessen reserveren en lidmaatschappen of rittenkaarten aanschaffen. Via onze app heb je toegang tot:

  • Je lesrooster
  • Je geboekte lessen
  • Onze online community
  • Persoonlijke uitdagingen
  • Activiteitenkalender

     

Close
About