Stokholmgym, trainen in de mooiste sportschool van Dordrecht!

Kerstcadeau voor sportliefhebber

De feestdagen staan voor de deur, en als je iemand in je leven hebt die net zo van fitness houdt als wij, is het soms lastig om het perfecte cadeau te vinden. Je zou nog een paar schoenen of de zoveelste proteïne bar kunnen kopen, maar dat is al snel saai en voor de hand liggend. Gelukkig zijn er genoeg originele cadeaus waarmee je toch je naasten kan verrassen tijdens de feestdagen! In dit blog noemen wij 5 originele kerstcadeaus voor de sportliefhebber in 2022.

1.  Een hartslagmeter om je voortgang te meten

Een hartslagmeter is een geweldig cadeau voor elke fitnessfanaat. Dit is een cadeau dat vaak zal worden gebruikt en zeker gewaardeerd wordt. Voor degenen die regelmatig sporten, is dit een perfect cadeau. Het kan helpen om vooruitgang bij te houden en te zien hoeveel calorieën er per dag verbrand moeten worden als ze met Nieuwjaar hun streefgewicht willen bereiken! En voor degenen die net beginnen aan hun reis naar gewichtsverlies en lichamelijke gezondheid, kan een hartslagmeter een van de belangrijkste dingen zijn die ze ooit zullen krijgen. Het maakt voor hen inzichtelijk wat het effect is van een workout op de gezondheid en het laat ze hun eigen gezondheid beter begrijpen.

2.  Perfect cadeau voor je personal trainer: een acupressuur mat

Acupressuur matten zijn de rage van 2022. Deze matten verlichten stress en spanning door er simpelweg een aantal minuten op te gaan liggen. Deze matten kunnen de bloedcirculatie verhogen, de lymfedrainage bevorderen, de slaapkwaliteit verbeteren, pijn en ongemak verminderen en gifstoffen uit het lichaam vrijmaken. De voordelen van deze mat zijn eindeloos! Een aanrader om als cadeau aan je personal trainer te geven voor zijn of haar nieuwe cooling down routine, of juist als cadeau voor de echte yoga liefhebber.

3.  De bath bomb voor atleten om ultiem te ontspannen

Wat is er beter dan een warm bad na een zware training of wedstrijd? Wat dacht je van een verzachtende bath bomb die pijntjes verzacht en je een energiek gevoel geeft! Deze bath bombs zitten vol met essentiële oliën en de benodigde stoffen voor een optimaal spierherstel. Zo breng je het spa-gevoel naar het huis van de gelukkige ontvanger van dit cadeau!

4.  Een slim springtouw voor de echte sporters

Een slim springtouw is een high-tech kijk op traditioneel speelgoed en kan een geweldig cadeau-idee zijn voor fitness fanaten van alle leeftijden. Dit springtouw is het ideale cadeau voor degene die zijn vorderingen wil bijhouden en sneller zijn doelen wil bereiken. Niet alleen helpt het slimme springtouw je oefeningen interessant te houden door aangepaste workouts aan te bieden, maar het houdt ook de voortgang bij voor elke gebruiker, wat meer motivatie geeft om door te gaan! Ook leuk om aan je personal trainer cadeau te geven. Wie weet wordt dit wel een onderdeel in jouw trainingen.

5.  Cadeau voor een echte yoga liefhebber: een handige yogatas

Een handige yogatas is een geweldig cadeau voor een yoga liefhebber, omdat deze het reis- en oefengemak voor de liefhebber flink verbetert. Bovendien dient de tas als opslagplaats voor alle benodigdheden die bij Yoga komen kijken, wat betekent dat zoeken en graven in allerlei lades verleden tijd wordt. Met het geven van een handige yogatas breng je meer comfort in het dagelijkse leven van hij of zij die veel van huis is, maar ook graag zijn of haar passie wil blijven beoefenen.

 

Wil je geen materialistisch cadeau geven? Maar bijvoorbeeld een paar groepslessen of personal trainingen cadeau doen? Neem gerust contact met ons op! In onze sportschool in Dordrecht ben je altijd welkom!

Close
About