Stokholm Gym: meer dan een sportschool

Fysiotherapie en sportmassages

Heb je last van een blessure of wil je juist blessures voorkomen? Je kunt bij ons ook terecht voor sportfysiotherapie, fysiotherapie en sportmassage! John de Vlaming, ervaren sportfysiotherapeut en Erwin Pruysen, fysiotherapeut, zijn gespecialiseerd in het behandelen van sportblessures. Beiden hebben veel kennis van knie- ,schouder – en heupblessures.

Meer informatie? Loop gerust eens langs of neem contact op met:

a

Voeding

Naast sport speelt voeding natuurlijk een andere belangrijke rol in een gezonde levensstijl. Onze BGN gewichtsconsulenten Marjan Harte en Laura Reijmers kunnen je helpen met alles op het gebied van voeding en gezondheid. Hun aanpak? Geen gekke dieethypes of crash diëten, maar goed en voedzaam eten en lekker bewegen om gezond te worden en te blijven! Wil je advies bij het afvallen, overstappen op een vegetarisch of veganistisch dieet, ben je zwanger; met al jouw voedingsgerelateerde vragen kun je bij ons terecht. Door middel van praktische handvatten die bij jouw levensstijl passen, helpen ze jou toewerken naar een blijvend resultaat.

Boek een eenmalig consult of eetdagboek-analyse of ga een langer traject aan om jouw doelen te bereiken. Daarnaast bieden ook leuke workshops aan, dus houd onze events in de gaten!

Sport- en wellness massages

Stefanie is al ruim 13 jaar het gezicht van Stepstones Massage en erkend sportmasseur (aangesloten bij NGS). Naast het verzorgen van sport- en body massages, is Stefanie gespecialiseerd en gelicentieerd in Triggerpoint en Fibromyalgie massages. Ook is het mogelijk om langdurige blessures, in samenspraak met de fysiotherapeut, als ondersteuning middels massages en/of medical taping te behandelen. Je vindt Stepstones Massage op Vlak 1. Op nog geen 50 meter afstand van Stokholm Gym. Je zit lekkerder in je vel na een goede workout bij Stokholm Gym en massagebehandeling bij Stepstones.

Neem gerust contact op voor meer informatie:
• +31 652 509 029
info@stepstones-health.nl

Bedrijfstrainingen

Stokholm Gym organiseert regelmatig bedrijfstrainingen. Trainen met collega’s bevordert de onderlinge samenwerking en draagt bij aan resultaatverbetering in het dagelijkse werk. Tijdens een uitgebreide intake gaan we samen op zoek naar de behoeften van het bedrijf. Vervolgens zorgen wij voor een passend programma op maat, met als doel dat medewerkers gezond, vitaal en energiek worden en blijven. Uiteraard verliezen we daarbij het ‘fun-aspect’ niet uit het oog. Het belangrijkste is immers dat elke werknemer zich prettig voelt en plezier beleeft tijdens onze trainingen.

Ook voor eenmalige sportactiviteiten kun je bij Stokholm Gym terecht. Misschien ben je op zoek naar een leuk teamuitje of heeft jouw afdeling dringend behoefte aan teambuilding? Wij organiseren een sportieve en gezellige dag voor jouw team!

Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Close
About