Stokholmgym, trainen in de mooiste sportschool van Dordrecht!

Sporten met collega's om een negatieve werksfeer te doorbreken

Als werkgever moet je je vandaag de dag hard inzetten om je huidige personeel tevreden te houden en om nieuw personeel te werven. Een belangrijke manier om dat te doen, is door de medewerkerstevredenheid hoog te houden door een positieve werksfeer te realiseren. Maar hoe doe je dat? Wij delen onze belangrijkste tip voor het doorbreken van een negatieve werksfeer op kantoor.

Het belang van een positieve werksfeer

Tevreden en gelukkige medewerkers, werken goed samen. Ze kijken ernaar uit om ’s ochtends weer aan de slag te gaan, zijn comfortabel in hun werkomgeving en vinden het prettig om samen te werken met hun collega’s. En aan het einde van de dag? Dan gaan ze met een voldaan gevoel weer naar huis. Zo’n positieve werksfeer zorgt ervoor dat je medewerkers met enthousiasme, motivatie en gedrevenheid aan het werk zijn. Ze zijn productiever, creatiever en zitten goed in hun vel, omdat ze tevreden zijn. En dat is precies wat jij wilt.

Hoe doorbreek je een negatieve werksfeer?

Tevredenheid ontstaat niet alleen maar door een hoog salaris te bieden, of door iemand het gewenste aantal uren te geven dat hij of zij graag wil. Veel doorslaggevender is een prettige bedrijfscultuur en werksfeer, waarin eerlijkheid, respect en wederzijds vertrouwen hoog in het vaandel staan. En dat zijn dingen die je onder andere kunt bereiken met beweging. Door je medewerkers samen in beweging te brengen, leren ze elkaar motiveren, op elkaar bouwen en gaan ze op een losse, gezellige manier met elkaar om. Door te focussen op de gezondheid en de fitheid van je medewerkers en ze hier samen aan te laten bouwen, bevorder je de werksfeer.

Samen werken, samen sporten

Door te sporten met collega’s met een personal trainer die de focus legt op een positieve samenwerking, kun je er zeker van zijn dat ze op de werkvloer als team nog veel beter zullen presteren. Door in een sportieve sfeer met elkaar aan de slag te gaan, oefeningen samen te doen, elkaar aan te moedigen en elkaars groei van dichtbij mee te maken, staat je team ook buiten de sportschool, op de werkvloer, een stuk sterker. Daarnaast is het voor een mens gezond om te bewegen, en wanneer je genoeg beweegt, zit je een stuk beter in je vel. Dat maakt je een gelukkiger, energieker en fitter mens. En ook dat draagt bij aan een positieve werksfeer. Want wanneer mensen goed in hun vel zitten, dan stralen ze dat uit.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor sporten met je collega’s?

Bij Stokholm Gym vinden we het belangrijk dat iedereen plezier vindt in bewegen. Want wij geloven dat gezonde en leuke lichaamsbeweging je sterker en gelukkiger maakt. Met de begeleiding van onze personal trainers kunnen we samen met jouw team aan de slag om te werken aan ieders gezondheid, terwijl we tegelijkertijd de onderlinge band in het team versterken. Heb je interesse in bedrijfsfitness bij onze gym in Dordrecht? Neem dan vooral contact met ons op. We kijken graag samen met je naar de mogelijkheden!